avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut talon auto cu rubrica \'instrainat catre...\' ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut talon auto cu rubrica 'instrainat catre...' completata

Buna ziua,din nefericire am pierdut talonul masinii.Problema e ca urma sa o trec pe numele meu,eu fiind trecut la rubrica 'instrainat catre'.Cand merg sa declar pierdut talonul,pot sa merg fara vechiul proprietar?Pe noul talon imi trebuie din nou semnatura vechiului proprietar?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: burlacescu , utilizator 23:17, 17 Decembrie 2013
Noul talon se va elibera pe numele dvs, nu pe numele vechiului propritar.
dar masina nu a fost inca la identificare.
la identificare ca trebuie cartea
Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Sunt in curs de a vinde o masina HUBARDONI HUBARDONI Buna ziua. Sant in curs de a vinde o masina care nu mai are asigurare,si cel care cumpara sustine ca va face un nou talon (talonul pe care il am eu,este ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscala adriano251982 adriano251982 A-s avea rugamintea si mutumesc din suflet celor care ma pot ajuta cu o informatie concreta! Acum ceva timp am cumparat o masina,au trecut mai mult de 30 de ... (vezi toată discuția)