avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online?

va salut. as vrea va rog sa stiu care este cadru legal pt a-mi ,,deschide un magazin -on line ....tip sa zicem sa vand parfumuri si alte lucruri care tin de ,,frumusete,,de ce aprobari si documente as avea nevoie....care ar fi pasi de urmat? {internetul este plin de aceste magaz.....e nevoie de avea si o firma sau ceva autorizatie?} va rog sa ma ajutati ......CU TOATA STIMA-VA SALUT...
Pentru inceput este nevoie sa va consituiti intr-o forma legala de functionare (srl, pfa, II etc.), sa va declarati un sediu social unde veti functiona si sa va faceti cunoscut in lumea virtuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce am nevoie sa vand haine pe un magazin virtual? ApologetX ApologetX Sunt PFA si mi-am facut un magazin virtual unde vreau vand haine si as vrea sa o fac legal. A vrea sa imi spuneti tot ce am nevoie sa functionez legal fiind ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Infiintare sediu/magazin virtual verdeoc verdeoc Salut Detin o societate comerciala, domeniul de activitate al firmei: prestarea unor de servicii. (vezi toată discuția)