avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordarea gradului de ofiter de politie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordarea gradului de ofiter de politie

Daca as fi agent de politie,si am terminata o facultate,reprezinta vreun avantaj? Gradul de ofiter de politie se poate acorda daca un agent de politie are studii superioare conform noilor reglementari.As dori sa stiu daca a fi agent de politie cu studii superioare reprezinta in temeiul legii vreun avantaj,de orice natura si care sunt acele avantaje.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:44, 16 Decembrie 2013
1) partial, da.Mai depinde de ziua în care v-ati născut și de respectiva stea, de viitori sefi ai dvs. si de orizontul lor, de coeficientul dvs. de inteligentă ;
2) dacă are nevoie acea Unitate de Politie, deee alte proptele, de regulă, gradul de ofiter se acorda celor proveniti si selectati direct din viata civilă;
3) poate drepturi si îndatoriri, în rest depinde de mai multi factori.Un agent de politie cu studii medii poate fi subordonatul unuia cu studii superioare.Un agent cu studii superioare, peste ani, poate avea un salariu superior în comparatie cu cel ce are studii medii.La modul general : pe aceasta lume (chiar si pe cealaltă) există o ierarhie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare lenareg lenareg Care ar fi baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare a personalului contractual dintr-o primarie , prin transormarea postului ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Litigiu in contencios administrativ pentru obtinerea gradului profesional de ofiter ciobidan ciobidan Buna ziua, tuturor! Ma aflu, ca statut profesional, sub incidenta L. 360 din 2002 (Statutul politistilor). Am absolvit in anul 2005, cu diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)