avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezentare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezentare proces

CE se intampla daca nu te prezinti la primul termen intr-un proces penal de evaziune? Maine este primul termen dar as dori sa il aman pana dupa 1 februarie cand se aplica noul cod penal.
Cand părţile sunt legal citate şi procedura este îndeplinită se poate judeca cauza.Va sfatuiesc sa va prezentati, eventual sa solicitati o amanare pentru a va angaja aparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit citatie hennessy hennessy buna ziua sunt implicat intrun proces civil ca parat..la primul termen am solicitat acordarea altui termen in vederea angajarii unui aparator...intre timp a ... (vezi toată discuția)
De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)