avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc parcare proprietate privata (intabulat, nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc parcare proprietate privata (intabulat, nu inchiriat ADP)

O intrebare simpla la care n-am gasit inca un raspuns concret si punctual.
Ce se poate face daca cineva ocupa un loc de parcare proprietate privata (nu inchiriat).
Locul de parcare este delimitat prin vopsea si are semn de "proprietate privata / parcare interzisa". Se afla intr-un complex imobiliar fara bariera (iar majoritatea nu doresc bariera tocmai din aceasta cauza).

Ma gandesc ca raspunsuri de genul "Am stat doar o ora" nu se pot accepta, e ca si cum ar intra cineva la tine in casa si ar zice ca s-a odihnit si el putin.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:31, 17 Decembrie 2013
Sesizati oficial SPR care detine autoritatea sa constate si sa aplice sanctiuni proprietarului care a inteles sa parcheze auto pe locul dv
De regula ,pentru solutionarea de astfel de cazuri,solicitati telefonic prezenta organ constatator fie la politia responsabila domiciliului dv,fie la serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare privat bogdanvoicu bogdanvoicu Buna ziua.Am cumparat intr un complex rezidential un loc de parcare cu acte de vanzare cumparare,va rog sa mi spuneti ce pot face in conditiile legi in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de acces la proprietate arockz arockz Salutare la toata lumea. Rog un jurist sau un avocat sa ma ajute cu un punct de vedere la o \"mica\" nelamurire. Desigur ca si alte pareri sunt ... (vezi toată discuția)
Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)