avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui

Buna ziua,
este posibila schimbarea numelui ( de familie si prenumele) chiar daca nu sunt casatorita ? si unde pot face aceasta schimbare
Cel mai recent răspuns: lara1986 , utilizator 13:31, 18 Decembrie 2013
Schimbarea numelui se poate face pe cale administrativa in baza unor motive bine intemeiate.
Informatii despre aceasta procedura gasiti aici

[ link extern ]
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare/ modificare prenume am 39 de ani și de canc mă știu ... AMBudeanu AMBudeanu Corectare/ modificare prenume Am 39 de ani și de canc mă știu m-am numit Vaselena. Acum 3-4 ani am vrut să cer naționalitate portugheză și având ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de schimbare a numelui de familie? beatriceada beatriceada Bună ziua! Prietenul meu dorește să își schimbe numele de familie pentru că în combinație cu prenumele formează o cacofonie, dar legislația nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume persoana majora ContSters171121 ContSters171121 Buna ziua. Am citit cate ceva despre schimbarea numelui insa am vazut ca trebuie sa ai un motiv intemeiat. Eu imi doresc sa imi schimb numai prenumele, motivul ... (vezi toată discuția)