avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produse fabricate in afara Europei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produse fabricate in afara Europei

Buna ziua,
Imi cer scuze daca nu am postat in aria corecta.

As dori sa stiu daca pentru produsele fabricate in afara Europei ( dar cumparate din Europa) este necesar ca pe eticheta sa fie mentionat numele si adresa producatorului.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:12, 27 Decembrie 2013
Depinde. Daca aceste produse contin mai multe componente, care provin din tari din afara Europei, dar au fost asamblate in Europa, va fi un produs made in... UE. In caz contrar, se trece tara de origine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etichete gablonturi alinasimona alinasimona Buna ziua , va rog sa ma lamuriti intr-o problema, cit de curind mi-am deschis un magazin , am fost sa iau marfa \"gablonturi \" , si pe eticheta nu scria ... (vezi toată discuția)
Etichetarea "produs in romania" Alep Alep Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate mentiona pe eticheta \"Produs in Romania/Europa\" pentru produsele cosmetice fabricate in strainatate (Asia de ... (vezi toată discuția)
Made in romania luizacsinte luizacsinte O firma se afla in urmatoarea situatie: - are la Baia Mare o fabrica unde vor produce ceva (nu se stie ce produse) in forma finita. Iau materia prima din ... (vezi toată discuția)