avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa contina un raspuns raspuns la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa contina un raspuns raspuns la intampinare?

Buna ziua,
Am fost implicat intr-un accident cu pagube materiale dar care nu a fost produs din vina mea.Deoarece nu am ajuns la un acord cu celalalt conducator auto s-a prezentat politia la fata locului.Agentul constatator a ajuns la conculzia ca avem culpa comuna si am primit fiecare amenda.Deoarece nu sunt de acord cu acest lucru am facut plangere la judecatorie si am depus si proba video cu momentul accidentului in care se vede foarte clar ca sunt lovit de catre cealalta masina.
Acum am primit de la jucecatorie o comunicare prin care mi se solicita un raspuns la intampinare.Atasat la aceasta comunicare este intampinarea de la politie si declaratia celuilalt conducator auto.
Ce trebuie sa scriu in acest raspuns???Oare nu s-au uitat la inregistrarea video??
Cel mai recent răspuns: integrity , utilizator 20:39, 18 Decembrie 2013
raspunsul la intampinare constirue documentul juridic prin care dvs raspundeti in drept si in fapt la intampinarile depuse.
Trebuie sa combateti ceea ce a a scris politia in intampinare.
Daca scriu in acest raspun la intampinare ce imi sustin plangerea depusa si ca nu mai am nimic de adaugat si ii rog sa vizioneze proba video este bine???
combateti fiecare afirmatie a politiei ca neadevar si faceti trimtere la proba video, pe care nu rugati, ci o solicitati ca proba, daca nu ati solicitat-o expres in plangere.
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare apel si obligativitate reprezentare de catre avocat catalex catalex Buna seara, Am castigat un proces pe fond cu Politia Rutiera (am contestat un proces verbal pentru un accident soldat cu zgarieturi in care am fost scos ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie - sa propuneti probe Delia19 Delia19 In urma unui accident rutier politia m-a desemnat ca vinovat de producerea accidentului si am fost amendat. Ulterior am contestat la tribunal amenda, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este procedura de a avea acces la o proba video ... DTDana DTDana Buna ziua, Care este procedura de a avea acces la o proba video pusa intr-un dosar de contraventie circulatie? Este posibil sa primesc video prin email? (vezi toată discuția)