avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la INTAMPINARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la INTAMPINARE

Salutare,

In vara trecuta am primit o amenda rutiera in Constanta. In calitate de petent am contestat acea amenda la judecatoria din Constanta.

Dabia acum, reprezentantul paratului a trimis o intampinare la dosar. Eu am posibilitatea sa trimit RASPUNS LA INTAMPINARE in termen de 10 zile. Bineinteles, raspunsul meu la intampinare trebuie depus in trei exemplare cu data depunerii si semnatura petentului. Fiecare exemplar primeste stampila judecatoriei, se trimtie cate unul pentru fiecare parte, iar ultimul ramane instantei.

Intrebarea mea este...
Pot trimite aceste trei exemplare, ce reprezinta raspunsul meu la intampinarea paratului, prin posta sau email? Am citit pe net ca se poate...

Un prieten, care a terminat dreptul, mi-a zis ca pot trimtie aceste trei exemplare prin posta alaturi de o cerere speciala, dar numai ca nu gasesc cererea respectiva...
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
catalindiakonus, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:32, 19 Decembrie 2013
Se poate trimite și prin poștă, printr-o scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Exemplarul al treilea rămâne la dvs. iar data înregistrării va fi data la care a-ți trimis și nu data la care este efectiv înregistrată la Judecătorie.
Dovada trimiterii răspunsului la întâmpinare se va face cu confirmarea de primire.
ntrebarea mea este...
Pot trimite aceste trei exemplare, ce reprezinta raspunsul meu la intampinarea paratului, prin posta sau email? Am citit pe net ca se poate...




Raspunsul la intampinare se trimite judecatoriei si nu paratului!!!!
Variantele sunt prin posta cu confirmare primire,sau puteti trimite 3 ex pe fax ,se poate si prin mail dar mai sigure sunt primele 2 variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce mod se poate transmite instiintarea in scris a angajatorului cu privire la starea de graviditate catgirl catgirl Ma intereseaza daca pot instiinta angajatorul cu privire la starea de graviditate, trimitand cererea si adeverinta medicala prin intermediul postei, faxului ... (vezi toată discuția)
Contestare pv - raspuns la intampinare alexlupsa1 alexlupsa1 Am depus o contestatie a pv intocmit de un politist pentru neacordare de prioritate in sensul giratori si acum dupa un timp am primit de la judecatorie o ... (vezi toată discuția)