avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa funerara la parterul blocului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa funerara la parterul blocului

Buna seara,
Ne confruntam cu o foarte mare problema.
Scara noastra de bloc este prevazuta la parter cu spatiu comercial. Pana anul trecut acest spatiu a fost ocupat de o firma Reparatii Auto. Aceasta firma s-a mutat si peste 2 saptamani ne-am pomenit ca, la parterul blocului s-au montat geamuri uriase PVC cu sticla fumurie inscriptionat CASA FUNERARA. Tin sa va anunt ca nimeni nu a semnat nimic, nimeni nu stie absolut nimic. Ce este de facut in cazul acesta? Si intrebarea mea este .... oare este admis ca la parterul blocului sa functiuneze o asa zisa ,, casa funerara''? Sfatuiti-ma ce este de facut in acest caz
Cel mai recent răspuns: ContSters180206 , utilizator 21:08, 20 Decembrie 2013
IN NICIUN CAZ NU IMI DORECT O CASA FUNERARA LA PARTERUL BLOCULUI AVAND IN VEDERE K EU STAU LA ET 2
In conditiile in care spatiul nu apartine de asociatia de proprietari si in trecut spatiul a fost detinut de catre societate comenrciala ,pe cale de consecinta a fost dat acordul de infiintare din partea proprietarilor
Nu este necesar acordul proprietarilor in cazul in care spatiul a fost utilizat de societate comerciala
Au mai existat situatii de acest gen in care subsolul tehnic al imobilului de locuit in comun a adapostit casa funerara
Sesizati oficial directia de sanatate publica
Iarasi eu Va deranjez,
Reclamatia referitoare la Casa Mortuara de la parterul blocului
Din cate stiu si m-am informat domnul are ,,relatii'' la Directia de sanatate publica din judet. Care este forul superior Directiei de sanatate la care ma pot adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii au proprietarii unui spatiu comercial de la parterul unui bloc pisicaneagra77 pisicaneagra77 Situatia este urmatoare: intregul parter al blocului este spatiu comercial apartinind aceluiasi proprietar. Spatiul comercial nu a mai fost folosit de cel ... (vezi toată discuția)
Autorizare spatiu comercial la bloc savuvirgil savuvirgil Locuiesc in sectorul 3,str.Rotunda nr 4.,et.1.La parter sub mine sa deschis un boutique care desface bauturi alcoolice pt.acasa dar se consuma loco.Am sesizat ... (vezi toată discuția)
Acord asociație proprietari danaddm38 danaddm38 Dețin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am avut un magazin de îmbrăcăminte -încălțăminte , dar doresc sa-i schimb destinația , să fac ... (vezi toată discuția)