avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma simt amenintat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma simt amenintat

Intreb pentru a vedea ce este de facut in urmatoarea situatie exista o persoana care sa spunem ca este "indragostita" de iubita mea toate bune si frumoase dar cand s-a intamplat sa primeasca refuzuri din partea ei au inceput si problemele pentru mine. Primesc telefoane cu numar ascuns in care sunt amenintat/injurat/ vocea nu o pot recunoaste pentru ca este distorsionata, acum 1 saptamana din pura coincidenta ne-am intalnit cu acea persoana prin oras iar la 2 seri am gasit masina vandalizata zgariata/oglinzi rupte, in trecut am fost si urmariti de acelasi individ de 35-40 de ani care doreste relatie cu iubita mea. Teama nu stiu daca imi este nu o pot numi asa pentru ca stiu sa ma apar in caz de ceva dar nu as vrea sa se mai repete cu masina, cu amenintarile sau alte lucruri. ce as putea face legal in aceasta privinta? tinand cont ca are relatii si el destul de sus puse
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2013
Alex4u, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex4u , utilizator 17:36, 20 Decembrie 2013
Depuneti la politie plangere penala.
Aveti dreptul de a apela la avocat pentru a va redacta plangerea si de a se ocupa de caz.
Plangere e necesar sa depuneti.
pentru a depune plangere imi este necesar sa dovedesc ca sunt amenintat? sa aduc martori? cand am fost pentru masina ca am gasit-o cu oglinzile rupte cei de la sectie mi-au spus ca se fura masini si nu sunt gasite dapai cine mi-a rupt oglinzile noaptea..?
Da, trebuie sa existe probe.
Daca ati fost deja la politie si politia a spus asa ceva ar fi recomandabil sa se ocupe avocatul de caz.
Daca nu veti face nimic persoana nu se va opri...
Da dar cum demonstrez eu la politie prin acea plangere ca stiu persoana de are legatura cu taote astea daca nu pot demonstra ca m-a urmarit , daca nu am martori ca el mi-a zgariat masina sau ca el ma suna cu nr privat? pot depune o plangere in care sa ii citez numele sau ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale pentru distrugere AndreiVB AndreiVB Buna. Am fost urmarit in trafic de catre o masina, in care se aflau 2-3 persoane (nu am vazut exact). Ajungand in oras, masina respectiva a oprit pe dreapta, ... (vezi toată discuția)
Spatiile comune postica_ciprian postica_ciprian Buna ziua, Fac parte dintr-o asociatie de locatari si avem o grava problema cu spatiul comun si aici ma refer la curtea interioara care da catre cele 2 scari ... (vezi toată discuția)
Masina vandalizata davidsweis davidsweis Ieri când ma indreptam spre mașină, un domn foarte agresiv a început sa ma amenințe sa mut mașină de acolo. Mașina nu era parcata pe locuri plătite, ... (vezi toată discuția)