avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt

in cazul unui furt de telefon mobil daca partile se inteleg inceteza urmarirea penala a hotului? Daca eu am facut declaratia de furt sa zicem la Politia Constanta tot acolo trebuie sa merg sa de declar ca renunt la reclamatie?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 07:25, 21 Decembrie 2013
Din păcate, în cazul unei infracțiuni de furt nu este posibilă retragerea plângerii.Dacă părțile se înțeleg, în sensul că făptuitorul fie returnează bunul furat, fie achită contravaloarea acestuia, este posibil să nu mai fie trimis în judecată, poate primi doar o amendă administrativă, în cel mai bun caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns revoltator al politiei romane la o plangere privind furtul mircea-matei mircea-matei buna ziua, recent am reclamat la politie furtul telefonului mobil. reclamatia am facut-o la mai putin de 2 ore dupa ce am constatat ca mi s-a furat telefonul. ... (vezi toată discuția)
Înºelãciune andy84960 andy84960 buna seara,am o intrebare si nu stiu ce sa fac,anul trecut am postat un anunt pe internet legat de vanzarea unui telefon in valoare de 450ron,am trimis coletul ... (vezi toată discuția)
Furt pe timp de noapte larrryyysa larrryyysa Buna! Am o nedumerire sper ca cineva ma poate ajuta si pe mine. Mi s-a furat telefonul mobil in intervalul 19:00 - 22:00. Politia mi l-a incadrat furtul la ... (vezi toată discuția)