avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Relaþii despre structura care a înlocuit Garda ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Relaþii despre structura care a înlocuit Garda Financiarã

Stimaţi forumişti,
Vă rog să mă ajutaţi cu denumirea exactă, a structurii care a înlocuit Garda Financiară şi cu textul de lege prin care aceasta, a căpătat personalitate juridică.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 12:30, 21 Decembrie 2013
Garda Financiară a fost înlocuită de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.


OUG nr.74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii ANAF

Art. 1. Agentia Nationala de Administrare Fiscala, denumita in continuare Agentia, se
reorganizeaza ca urmare a fuziunii prin absorbtie si preluarea activitatii Autoritatii Nationale a Vamilor si prin preluarea activitatii Garzii Financiare, institutie publica care se desfiinteaza.
Art. 3.
(1) In cadrul Agentiei se infiinteaza Directia generala antifrauda fiscala, structura fara personalitate juridica, cu atributii de prevenire si combatere a actelor si faptelor de evaziune fiscala si frauda fiscala si vamala.

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
cyan, moderator
HG nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală
Art. 13
(1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se înfiinţează în subordinea Agenţiei direcţiile generale regionale ale finanţelor publice, instituţii publice cu personalitate juridică.
...

Art. 15
(1) În cadrul Agenţiei se organizează şi funcţionează Direcţia generală antifraudă fiscală, structură fără personalitate juridică, cu atribuţii de prevenire, descoperire şi combatere a actelor şi faptelor de evaziune fiscală şi fraudă fiscală şi vamală.
....
Mulţumesc! Promt şi precis ca mereu! La mulţi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog astept un raspuns cristache paula cristache paula BUNA am un ,,af "si mai tot timpul imi vin controale si vreau sa stiu si eu: ce ar trebui sa verifice politia economica? ce ar trbui sa verifice politia ... (vezi toată discuția)
Legalitate desfiintare garda financiara prin oug 74/2013 auras2013 auras2013 O.U.G. nr.74/2013 priveste reorganizarea ANAF.In cadrul ANAF functioneaza Garda Financiara.Prin aceasta ordonanta se desfiinteaza Garda Financiara si se ... (vezi toată discuția)
Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)