As fi interesata cum se procedeaza cu notificarea de incetare a contractului de munca in perioada de proba. Se lasa la departamentul de resurse umane, trebuie stampilata, inregistrata, sa primim o dovada cum ca am lasat-o acolo?
Daca contractul de munca nu se afla si in posesia noastra, putem formula notificarea fara a specifica numarul acestuia? Pe forumul deschis in acest sens si care nu stiu de ce s-a copiat si in titlul subiectului meu (imi cer scuze pentru acest aspect) nu am gasit raspuns clar la aceste intrebari
Este legal formulata daca nu voi mentiona inregistrarea in registrul salariatilor deoarece nu am cunostinta de ea, mentionand doar data incheierii contractului si sa specific ca nu cunosc nr. de inregistrare deoarece ambele exemplare din cim se afla la sediul lor? De asemenea, inainte de a preda notificarea in mod normal ar trebui sa mi se inmaneze exemplarul meu de contract nu? Sper sa rezolv cu bine aceasta problema, este destul de dificil eu neprimind inca contractul desi este semnat de mine, in 2 exemplare, la sediu...
In acest caz voi solicita exemplarul cim ce imi revine si ulterior voi completa nr de inregistrare pe notificare si o voi inmana. Va multumesc pentru informatii imi sunt de mare ajutor!