avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reexaminare dupa suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reexaminare dupa suspendarea permisului

Buna ziua,
mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 zile pentru consum de alcol - 0.12 in aerul expirat, cu posibilitatea recuperarii dupa 30 zile cu reexaminare; as vrea sa stiu ce trebuie facut pentru a-mi recupera permisul, eventual daca a mai fost cineva in aceasta situatie
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2013
ionel purcaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stroescuilie , utilizator 20:33, 16 Martie 2021
Am fost oprit de un echipaj de politie am suflat în etilotest mia esti 0,76.Mentionez ca inainte cu 5 minute bausem o bere de 0,500 ,este normal sa iasa atât la aparat ?cei de la sânge nu miau comunicat nimic.cat timp poate dura până la redobandirea permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere pasmangiu pasmangiu Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o alcoolemie de 0.03 in jud Prahova pentru o perioada de 90 zile. Am depus contestatie la tribunal ... (vezi toată discuția)
Doua abateri de conducere sub influenta alcolului BalintJoachim BalintJoachim In urma cu doi ani in 2010 a-m fost prins la volan conducand sub influenta alcolului si cu numere expirate.Am primit 6 luni suspendat permisul si amenda ... (vezi toată discuția)
Restituire permis de conducere Sabaumihai Sabaumihai Poate comandantul politiei sa restituie permisul inaintea terminarii perioadei de suspendare , facand un memorium catre acesta adaugand un argument pentru care ... (vezi toată discuția)