george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 mircea101 
	    	Utilizator

mircea101 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 crosetafermecata	                   

Buna ziua... ce implica un PFA ptr crosetat? am nevoie de curs, de certificare? cat ma costa sa deschid un PFA si imi trebuie contabil? daca nu deschid nimic ... (vezi toată discuția)
	                    crosetafermecata	                   

Buna ziua... ce implica un PFA ptr crosetat? am nevoie de curs, de certificare? cat ma costa sa deschid un PFA si imi trebuie contabil? daca nu deschid nimic ... (vezi toată discuția)

staycu	                   

Buna ziua,
Am infiintat o Intreprindere individuala in februarie 2014. Nu am angajati, lucrez pe cont propriu, contabilitatea o tin eu in partida ... (vezi toată discuția)
	                    staycu	                   

Buna ziua,
Am infiintat o Intreprindere individuala in februarie 2014. Nu am angajati, lucrez pe cont propriu, contabilitatea o tin eu in partida ... (vezi toată discuția)

Silvasanu	                   

Buna seara si LA MULTI ANI!
Sunt PFA din aprilie 2012, sistem real, si v-as ruga sa-mi spuneti daca pentru anul 2013 trebuiesc depuse tot declaratiile 200, ... (vezi toată discuția)
	                    Silvasanu	                   

Buna seara si LA MULTI ANI!
Sunt PFA din aprilie 2012, sistem real, si v-as ruga sa-mi spuneti daca pentru anul 2013 trebuiesc depuse tot declaratiile 200, ... (vezi toată discuția)