avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Luare in spatiu - apartament coproprietari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Luare in spatiu - apartament coproprietari

Buna ziua,

In situatia in care in actul de proprietate a unui imobil sunt trecuti 3 proprietari este suficient ca in momentul depunerii dosarului de eliberare a cartii de identitate sa vina o singura persoana din cele 3 ?

Dacă solicitantul nu este titularul spaţiului de locuit este necesară prezenţa găzduitorului care va prezenta actul de proprietate

E suficient sa vina doar o persoana din cele 3 trecute in act ?

Mentionez ca solicitanul nu este proprietarului imobilului in care urmeaza sa fie luat in spatiu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:37, 26 Decembrie 2013
Pentru a indeparta eventuale situatii neplacute ,la intocmirea formalitatilor de luare in spatiu este necesara fie,prezenta tuturor coproprietarilor,fie ca cei care inteleg sa nu fie prezenti sa incheie procura in favoarea unuia dintre coproprietari- care sa le reprezinte interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație de luare in spațiu - găzduitor in străinătate DiaHaret DiaHaret Buna ziua, Pentru eliberarea declarației de luare în spațiu de către un consulat este necesar ca găzduitorul să prezinte actul de proprietate și ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu Cecilia35 Cecilia35 La un imobil sant doi proprietari( fosti sot si sotie), imobilul formeaza obiectul dosarului de partaj inca nefinalizata. Cel care sta momentan in imobil se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul ... nazareionut nazareionut Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul fiicei care împlinește 18 ani și sai fac și băiatului buletin de 14 ani unde locuim nu ... (vezi toată discuția)