avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate beneficia de somaj daca obtin venituri din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate beneficia de somaj daca obtin venituri din chirii?

sotul meu a fost trimis acasa pe data de 20 a acestei luni, unitatea i-a eliberat adeverinta necesara la somaj- are peste 12 luni lucrate neintrerupt,, iar pe adeverinta de la financiar figureaza cu venituri din cedarea bunurilor-chirii (avem un contract de inchiriere cu un medic stomatolog pe 5 ani) de 15 lei . In aceasta situatie nu mai poate beneficia de somaj?
mentionez ca in urma cu doi ani eram in aceeasi situatie si a beneficiat de somaj, acum de ce nu mai are acest drept?multumesc!
Cel mai recent răspuns: iela100 , utilizator 13:23, 21 Ianuarie 2019
buna ziua, va rog mult, se poate sa imi spuneti cum se poate face contractul de inchiriere de catre alta persoana, o ruda care nu este si coproprietar al bunul respectiv? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din chirii si indemnizatie de somaj gigi71 gigi71 Buna ziua. In cazul in care o persoana are un contract de cedare bunuri (inchiriere camera) in val. de 100 ron/luna, persoana respectiva (proprietarul) poate ... (vezi toată discuția)
Relizez venituri din chirii, pot beneficia de indemnizatie de somaj? adybican adybican Buna ziua, Am fost sa-mi depun actele pentru somaj da r mi s-a spus ca datorita faptului ca am un apartament inchiriat nu voi beneficia de ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Somaj VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire legata de somaj . Deocamdata sunt in somaj . Daca inchei un contract de munca part-time (4 ore pe zi ... (vezi toată discuția)