avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama minora si tata major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama minora si tata major

Buna ziua ! Se da urmatoarea situatie : Un cuplu (el 23 si ea 17ani) au o fetita de 2 luni. Mama minora sta la parintii ei cu fetita. In cazul in care parintii fetei isi dau acordul cei doi se pot muta impreuna? Si acest acord ar fi bine sa fie dat in fata unui notar public? Fetita este pe numele tatalui,dat find ca tatal a recunoscut paternitatea. Intrebarea mea este urmatoarea: Tatal poate interzice parintilor fetei sa mai vada micuta? Bineinteles exista foarte multe motive pentru acest fapt. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 29 Decembrie 2013
Ba, v-am inteles din prima, bunicul bea si de aia am zis sa va mutati de la parintii fetei/ a iubite/ a tinerei mamici.
Corect. Ma scuzati,nu am fost eu prea atent. Deci daca mama minora si cu micuta se muta la tatal fetitei din punct de vedere legal parintii mamei minore nu o pot contrange pe mama minora sa se intoarca la ei?
Nu.
Ok. Va multumesc mult pt sfaturi!gi-jane2 a scris:

Nu.

A aparut alta problema intre timp. Tatal mamei minore mi-a cerut suma de 500 de ron,sa ii platesc pana maine ca daca nu ma rezolva el,ma baga la puscarie,etc etc. Astea is texte de zi cu zi. Unde il pot reclama?Eventual reclamatia respectiva sa o pot folosi si la tribunal intr-un proces civil ca sa nu mai aiba dreptul sa vada fetita mica? Multumesc!

Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Program de vizita mather mather tatal a obtinut prin ordonanta prezidentiala pina la solutionarea divortului urmatorul program: in fiecare marti si joi de la ora 17 la ora 19 ,apoi in primul ... (vezi toată discuția)
Minora 8 ani - probleme cu tatăl și cu familia lui Titza. Dumitrita Titza. Dumitrita Bună ziua, sunt divorțată și am o fetita de 8 ani. Problema este ca micuța a devenit minge de ping pong între mine și familia fostului soț. După ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)