Buna ziua ! Se da urmatoarea situatie : Un cuplu (el 23 si ea 17ani) au o fetita de 2 luni. Mama minora sta la parintii ei cu fetita. In cazul in care parintii fetei isi dau acordul cei doi se pot muta impreuna? Si acest acord ar fi bine sa fie dat in fata unui notar public? Fetita este pe numele tatalui,dat find ca tatal a recunoscut paternitatea. Intrebarea mea este urmatoarea: Tatal poate interzice parintilor fetei sa mai vada micuta? Bineinteles exista foarte multe motive pentru acest fapt. Multumesc anticipat!
Corect. Ma scuzati,nu am fost eu prea atent. Deci daca mama minora si cu micuta se muta la tatal fetitei din punct de vedere legal parintii mamei minore nu o pot contrange pe mama minora sa se intoarca la ei?
A aparut alta problema intre timp. Tatal mamei minore mi-a cerut suma de 500 de ron,sa ii platesc pana maine ca daca nu ma rezolva el,ma baga la puscarie,etc etc. Astea is texte de zi cu zi. Unde il pot reclama?Eventual reclamatia respectiva sa o pot folosi si la tribunal intr-un proces civil ca sa nu mai aiba dreptul sa vada fetita mica? Multumesc!
Program de vizita
mather
tatal a obtinut prin ordonanta prezidentiala pina la solutionarea divortului urmatorul program: in fiecare marti si joi de la ora 17 la ora 19 ,apoi in primul ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor
rosuvicki
Am mai multe nelamuriri:
Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)