avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ascuns in Transnistria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ascuns in Transnistria

Daca cineva , cautat pt. vatamare corporala grava, se ascunde... fix in TRANSNISTRIA mai poate fi adus cumva acasa?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:33, 29 Ianuarie 2014
eu cred ca fix din transnistria vei fi adus in tara.
sunt multe povesti cu mafioti ........ important este sa te poti si compara cu ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inima unei natiuni si virusul ce ne mananca sufletele Ilie Stanica Ilie Stanica ma uitam acum cateva momente la interpreta Moldovei la Eurovision si mi-a venit sa exclam:- ce inima a avut poporul asta! undeva in mijlocul satelor ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana Oleg Popescu Oleg Popescu Intrebare: Poate oare Statul Roman sa retraga unui cetatean roman cetatenia romana, care el a dobandit-o prin nastere? Merge vorba despre bunicul meu, Popescu ... (vezi toată discuția)
Regionalizarea româniei - intre proiect si realitate si superbaronii eliasav eliasav Atat in guvernarea Boc cat si in prezent se fac promisiuni ca \\\\\\\\"va curge lapte si miere\\\\\\\\" - adica vor curge rauri, rauri de euro si dolari pe ... (vezi toată discuția)