avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somerul indemnizat poate deveni somer absolvent?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somerul indemnizat poate deveni somer absolvent?

O persoana este trimisa in somaj de catre angajator cu 3 luni inainte de a absolvi o facultate. Poate respectiva persoana dupa absolvirea facultati (somera deja) sa beneficieze de drepturile oferite de somaj absolventului, respectiv viitorului angajator de beneficiile conferite de lege celor care angajeaza absolventi? Cum va fi considerata persoana in cauza pentru viitorul angajator, ca somer absolvent sau ca somer "clasic" ?
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 18:49, 3 Septembrie 2009
Pakos, mii de multumiri pentru acest raspuns.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
Lilicaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Încadrarea în muncă ulterior înscrierii la șomaj - absolvent de facultate fără diplomă de licență confuz11 confuz11 Buna ziua! Vara aceasta am absolvit facultatea dar nu am sustinut examenul de licenta. Mi-am gasit un loc de munca, un program de traing, la finalul caruia ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 laura lacto laura lacto angajatorul vrea sa angajeze o absolventa 2008 care nu a mai lucrat niciodata, dar are o firma care nu functioneaza, si vrea sa stie dak se poate beneficia d ... (vezi toată discuția)