avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Pericolul prostitutiei
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Pericolul prostitutiei

Prostitutia nu poate si nu trebuie legalizata fiind foarte nociva pentru societate, fiind o sursa de imbolnavire a persoanelor active din punct de vedere sexual, care intra in contact cu persoanele care se prostitueaza. Sa nu uitam ca toti avem copii sau rude tinere care pot cadea victime acestui flagel care este mai periculos decat crima si face milioane de victime umane datorita bolilor cu transmisie sexuala, in special HIV, hepatitele B si C, cancerul provenit de la virusul Papilona si sifilisul.
Politia, Guvernul, Parlamentul, Justitia, Presedentia, etc., ar trebui sa fie foarte vigilenta si sa ia atitudine ferma impotriva persoanelor care se prostitueaza.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:30, 5 Ianuarie 2014
Prostitutia este considerata cea mai veche "meserie" din lume.
Politica este considerata ca fiind "curva".
Pe cale de consecinta putem concluziona ca au aparut in acelasi timp.
Politica este legalizata. De ce nu ar fi prostitutia?
Cu banii obtinuti din taxe si impozite platite de catre cei care isi desfasoara activitatea in domeniul prostitutiei se pot plati politicienii si pot ramane bani suficienti si pentru bugetul ministerului sanatatii.
Prostitutia este legalizata in unele tari ale UE.
Daca este atat de nociva pentru societate de ce societatea "sanataosa" romaneasca nu este mai avansata decat societatea "nociva" din Germania, Olanda, UK, a.s.o.?
Protitutia legala ar genera taxe si impozite, iar bolile de care pomeniti ar putea fi depistate si tinute sub control prin analize periodice, fapt care nu se intampla acum.

In consecinta legalizarea nu ar aduce decat normalitate si control.

PS. Daca tineti la copii dvs., acestia trebuie informati si educati - nu speriati. Prin interzicere nu facem decat sa aratam ca un lucru este mai atragator.
Ralf1971 a scris:

Politia, Guvernul, Parlamentul, Justitia, Presedentia, etc., ar trebui sa fie foarte vigilenta si sa ia atitudine ferma impotriva persoanelor care se prostitueaza.


Dintre toti cei enumerati presedintele e cel care ia atitudine cel mai des dar din pacate fara prea mare efect.
eu zic ca si armata sa fie foarte vigilenta si sa ia atitudine.

presedintele nu prea are de ce, ca lui ii place.



Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2013
Admin, administrator
De ce doar Poliţia, Guvernul, Parlamentul şcl? Zic io că ar trebui implicate şi Poşta Română, şi CFR-ul, şi vama...

Da, mai ales vama. Că se ştie doar că tot ceea ce e rău vine de pe dinafară! :duh:

Acu', sinceri să fim, toate bolile aduse de mai sus dezbătutul flagel îşi vor găsi vindecarea. Ce ne facem însă cu cei care practică prostituţia intelectuală sau cu cei care se dedau la şi mai periculoasa îndeletnicire a traficului cu prostie?

Alte discuții în legătură

Antiprostitutie Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)