BUNA IN URMA CU 2LUNI ,AM FOST FOST OPRIT PE RAZA ALTUI JUDET,LA UN FILTRU AL POL RUTIERE FIIND DEPISTAT CU NUMERE DE INMATRICULARE FALSE,SI AUTO NEINMATRICULAT,AM COOPERAT ,AM INCERCAT SA LE EXPLIC PLOTISTIILOR CA MASINA AVEAM DE GAND SA O DUC 1KM JUMA PANA LA RAR,DAR SCUZELE MELE NU AU TINUT,AM COOPERAT,AM FOST CONDUS LA SECTIE PENTRU AUDIERI,MI SA RETINUT PERMISUL DE CONDUCERE,.MI SA ELIBERAT DOVADA FARA DREPT DE CIRCULATIE,DUPA AUDIERE MI SA COMUNICAT,CA SA ADUC ACTELE DE PROVENIENTA A MASINII PT A PUTEA SA O RIDIC,ACEASTA FIIND IMOBILIZATA PT CERCETARII,A-2 ZI LA PRIMA ORA AM INMATRICULAT MASINA RESPECTIVA SI MAM PREZENTAT CU ACTELE IN ORIGINAL,RESPECTIVUL AGENT SEF CARE INSTRUMENTEAZA CAZUL,MI-A COMUNICAT CA BENEFICIEZ DE CIRCUMSTANTELE ATENUANTE,IN FATA PROCURORULUI,SI CA CE RAMANE E SA ASTEPT,SA PRIMESC O COMUNICARE, IN LUNA MAI URMA SA DAU EXAMEN PT UN POST LA POL,FIIND PUS SUB URMARIERE PENALA NU AM DREPTUL,CE POSIBILITATII AM SA PRIMESC CAT MAI REPEDE AMENDA ADMNISTRATIVA SI NEINCEPEREA URMARII PENALE SAU SCOATEREA DE SUB URMARIERE PENALA,AM INTALES CA IN MOMENTUL IN CARE PRIMESC AMENDA,SA MA PREZINT LA JUD EMITENT PERMISULUI ,SE FACE PROCES DE CONSTATARE,SI DACA AM VECHIME DE PESTE 2ANI,SI NU AM MAI AVUT,NICIODATA PERMISUL SUSPENDAT,AM DREPTUL LA EXAMEN PT REDUCEREA PERIOADEI, A TRECUT APROAPE 2LUNI SI NU AM PRIMIT ABSOLUT NICI UN SEMN, VA ROG SA IMI EXPLICATII PROCEDURA ,SI CE AS PUTEA SA FAC SA GRABESC LUCRURILE.CU STIMA SI RESPECT.DAN (nu postati articole din lege precum ca ce am facut eu e infractiune,,inchisoare.... sunt constient de ceea ce am facut si de acea va cer ajutorul.,sfaturi sugestii.
Nu exista un termen fix.....depinde de persoana de la cercetari penale ....si mai apoi de procuror pana da o rezolutie in cauza. De aceea va sugeram sa mergeti personal si sa discutati cu aceea persoana care instrumenteaza cazul.
CUM POT AFLA CINE IMI INSTRUMENTEAZA CAZUL? AM VB CU AGENTUL SEF CARE MIA INTOCMIT DOSARUL MI-A COMUNICAT CA GATA POLITIA NU MAI ARE TREABA NU E DE COMPETENTA LUI,AS VREA SA AJUNG LA CERCETARI PENALE SI SA GRABESC LUCRURILE,CUM SI CE AM DE FACUT? MULTUMESC DE SFATURI,SUNT F RECUNOASCATOR
Ceea ce ai facut e intradevar infractiune dar m-am confruntat cu o situatie exact la fel ... 7 luni mi-au tinud dosarul pana mi-au dat neinceperea urmariri penale
avocat nu are rost sa iti iei pt. ca odata ajuns la procuror dosarul tau o sa dea neinceperea urmariri penale .
ce poti sa faci sa mearga mai repede treaba ? insisti la politie mult de tot stai pe capul lor pana se satura .
poti sa te duci si la procuratura dar acolo cu capul plecat ca daca te certi cu ei s-ar putea sa nu primesti neinceperea urmariri penale . in rest rabdare ... si eu am crezut ca innebunesc alea 7 luni
o sa primesti o amenda de 430 RON printr-o recomandata de la procuratura .
Bafta si sper sa il primesti cat mai repede
Apropo in termen legal nu au voie sa ti-l tina mai mult de 3 luni dar e romania sa nu uitam .
Daca ti-l tin mai mult de 3 luni poti sa ii dai in judecata ... dar odata ce se gata tot esti bucuros ca s-a terminat si ii lasi [EDITAT, CONTINUT JIGNITOR]
AM AFLAT CA DOSARUL MI-A AJUNS LA CERCETARI PENALE ,AVETII IDEE CAT TIMP O SA STEA ACOLO? SI IN CAT TIMP O SA IMI DEA SENTINTA. MULTUMESC INCA ODATA PT SFATURI SI IDEI.