avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificare conform cu originalul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificare conform cu originalul

buna seara si la multi ani, am primit o comunicare de la judecatorie, sa certific conform cu originalul inscrisurile depuse la dosar. sti cam cat costa o pagina si unde se poate face? va multumesc.
Trimiteți un alt set de înscrisuri pe care, de data aceasta, scrieți ”conform cu originalul” și semnați. Trebuie să scrieți asta pe fiecare filă. Puteți să încercați să vă duceți și în arhivă și să cereți dosarul, însă eu știu că, în această etapă procesuală, dosarul este la judecător nu în arhivă.
ms pt rasp, exista vre-o cerere sau posibilitate sa platesc taxa de timbru si cautiune esalonat ? ms
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2014
catalin_razvan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare bilet la ordin Vasilateanu Vasilateanu sunt supus executarii silite pe baza unui bilet la ordin, dar societatea mea comerciala nu mai datoreaza nimic acestui creditor (toate datoriile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare jus_tgv jus_tgv Cum se stabileste taxa de timbru pentru contestatie executare,la judecatorie? Cum se stabileste cautiunea pentru suspendarea executarii? (vezi toată discuția)
Cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Imi puteti spune cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu de 2000 lei? Motivul ... (vezi toată discuția)