avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am trimis bani prin Western Union pentru 5 telefoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am trimis bani prin Western Union pentru 5 telefoane

am trimis 500 de euro pentru 5 telefoane samsung care la vremea respectiva erau 200 de euro bucata,dar in loc de samsung am primit niste chinezarii de 2 bani samug. pot sa fac ceva?
Cui si cand ?
Teoretic ar trebui sa depuneti plangere penala pentru inselaciune, dar practic, nu stiu daca rezolvati ceva.
Ca sfat, pe viitor, nu mai platiti in avans bunurile comandate prin internet de la persoane necunoscute, folositi un serviciu de curier cu plata ramburs ce permite deschiderea coletului la primire si platiti pentru marfa numai dupa ce va asigurati ca ati primit ce ati comandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea pe internet manu7up manu7up buna ziua!!! am vazut un anunt pe okazii.ro, am gasit un produs in valoare de 600-700ron cu tot cu curierat, am luat legatura cu vanzatorul si mi-a cerut un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune schimb telefoane pe internet Ciprian Craciunesc Ciprian Craciunesc Am facut un schimb de telefoane mobile, intelegandu-ma pe internet cu o persoana din Piatra-Neamt gasita pe acest site de anunturi ... (vezi toată discuția)