avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp se ia o decizie judecatoreasca in privinta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp se ia o decizie judecatoreasca in privinta contestarii unei amenzi?

cam care este perioada ? Intreb asta deoarece hotararea s-a amanat.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2014
AnonimXYZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: AnonimXYZ , utilizator 00:14, 2 Ianuarie 2014
Potrivit Noului Cod de procedura civila :
Art. 396 - Amânarea pronunțării
(1) În cazuri justificate, dacă instanța nu ia hotărârea de îndată, pronunțarea acesteia poate fi amânată pentru un termen care nu poate depăși 15 zile.
(2) În cazul amânării prevăzute la alin. (1), președintele, odată cu anunțarea termenului la care a fost amânată pronunțarea, poate stabili că pronunțarea hotărârii se va face prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.
(3) Dacă pronunțarea a fost amânată, hotărârea nu poate fi pronunțată mai înainte de data fixată în acest scop.

In vechiul Cod de procedura civila avem:
Art. 260
Daca instanta nu poate hotari de indata, pronuntarea se va amana pentru un termen pe care presedintele il va anunta si care nu va putea fi mai mare de 7 zile.
....
Deci nu pot fi mai mult de 2 date anunatate ptr a se judeca ? O data s-a dat deja urmeaza si a doua. Sa inteleg ca se va lua o deczie dupa cea de-a doua data afisata pe site-ul Judecatoriei? Sau va mai fi si o a treia data?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare smari smari Buna ziua! Intrebarea este : O pronuntare de cate ori poate fi amanata? E deja amanata a Patra oara ! (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii turkn turkn \"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 23.03.2016. Pronunţată în şedinţă publică azi, 08.03.2016. Document: ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)