Este vorba despre curtea casei pe care am cumparat-o cu legea 112 , curte inchiriata de la ICRAL , care face parte dintr-o curte mai mare aflata in folosinta mai multor locatari ( care si ei au cumparat imobilele cu legea 112).
Se poate cumpara?
buna seara, va adresati cu o solicitare scrisa in acest sens dezvoltatorului respectiv primariei in raza caruia se afla imobilul in cauza. de ce vreti sa dati bani pe cota parte indiviza din acea curte? daca legea il obliga pe proprietar/dezvoltator sa va dea drept de servitute. in conditiile in care terenul aferent casei de locuit se poate partaja corespunzator, puteti opta sa cumparati suprafata care v-ar corespunde sau interesa.
Nu nu este spatiu de trecere.....sau in orice caz , exista suficient spatiu de trcere si pentru ceilalti locatari ( inclusiv acces pentru masini). In cazul acesta se poate legal cumpara? Exista vreo ordonanta ....sau mai stiu eu ce, care nu mai imi permite achizitionarea curtii?
pai....doresc sa cumpar doar bucata de curte din fata casei mele....este o chestie de care ma lovesc ( respectiv o piedica ) in cazul in care vreau sa vand imobilul.
Stiam ca a aparut legea care permite cumpararea curtilor in chirie de la ICRAL ( inainte nu se puteau cumpara!).....si chiar azi, cineva mi-a spus ca nu se mai poate. Tare sunt curioasa sa aflu daca mai pot cumpara curtea sau am pierdut trenul asta.
Curte icral
grandanat
Buna seara,
Am in vedere cumpararea unui apartament intr-o casa si as vrea sa va cer sfatul intr-o problema legata de curtea acestui imobil.
Pe scurt, este ... (vezi toată discuția)