gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

In 26 decembrie am fost cautat de sot, care mi-a spus ca ma pot intoarce dar cu conditia ca , din banii comuni , sa depun intr-un cont comun o suma de bani din care sa putem achizitiona eventual o casa pentru mine sau sa rascumparam casa, sau , eventual , sa facem o inteledgere cu actualul proprietar sa vinda casa, la pretul real, sa isi i-a banii investiti iar diferenta sa o putem folosi noi. Mentionez ca nu ar fi probleme in acest sens, persoana respectiva fiin ruda apropiata.Ce ma sfatuiti sa fac?
Ce pot sa ii cer in favoarea mea, avind in vedere ca, in cazul unui divort nu as avea dreptul la nimic.Cum ar fi mai bine, sa facem partaj pe bunurile ramase, respectiv masina, sau sa facem un contract nuptial, sau cum s-o fi chemind.
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 MMoniq	                   

De curand am divortat  (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)
	                    MMoniq	                   

De curand am divortat  (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)

ContSters426144	                   

Buna ziua!
As avea si eu o intrebare..M-am casatorit in anul 2012, iar in anul 2013 fratele sotului l-a despagubit pe sotul meu si i-a dat suma de 41ooo de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters426144	                   

Buna ziua!
As avea si eu o intrebare..M-am casatorit in anul 2012, iar in anul 2013 fratele sotului l-a despagubit pe sotul meu si i-a dat suma de 41ooo de ... (vezi toată discuția)

Camiduta	                   

Buna ziua
   Am si eu o mare problema. Am fost la un avocat  care mi-a spus parerea lui, dar as mai vrea o parere ! In anul 2003 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
	                    Camiduta	                   

Buna ziua
   Am si eu o mare problema. Am fost la un avocat  care mi-a spus parerea lui, dar as mai vrea o parere ! In anul 2003 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)