avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi cash
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi cash

Buna,

Am 4 facturi care depasesc suma de 6000.00 ron si trebuiesc achitate cash catre o firma, ( mentionez ca lucrez la un magazin de tipul Cash&Carry Metro, Selgros) pot sa achit cash suma de 6000.00ron?

Sau ar fi mai ok sa achit 2 facturi intr-o zi, iar celelalte 2in alta zi?

Ms,
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2014
adina2004, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:02, 4 Ianuarie 2014
Problema care va intereseaza este reglementata de urmatoarele acte normative :
1. ORDONANTA Nr. 15 din 23 ianuarie 1996 privind intarirea disciplinei financiar-valutare
2. H.G. nr. 2185/2004, privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor art. 5 şi 6 din Ordonanţa Guvernului nr. 15/1996 privind întărirea disciplinei financiar-valutare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornarea unei facturi de prestari servicii ADELA STROE ADELA STROE am o factura de prestari servicii in val de 200 mil pe care vreau sa o stornez si sa fac mai multe facturi pana in 50 mil pe care sa le achit cu chitanta si nu ... (vezi toată discuția)
Ridicare numerar din casa administrator georgetag georgetag as dori sa stiu ce suma de bani (avans spre decontare) poate ridica ,intr-o zi,din casieria societatii, administratorul? suma este tot de 5000 ron, in ... (vezi toată discuția)
O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)