avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu dupa divort

Intii de toate va urez La multi ani !!!!! si un 2014 mai prosper si mai linistit.....

as vrea sa ma ajutati sa imi clarific unele necunoscute:
urmeaza in ianuarie sau februarie fie prima infatisare(sper si ultima) pentru divortul solicitat de sotul meu... dupa ce a depus la Judecatorie solicitarea de divort si-a gasit si alta locuinta(eu nu l-am dat afara si nici nu am insinuat asa ceva) , a carat o parte din lucruri , i-am zis sa semneze proces verbal , nu a vrut ... dar in continuare vine la domiciliul comun ca sa isi spele hainele, sa isi gateasca , pe motiv ca la noua locuinta nu are toate cele necesare . Nu ar fi problema dar nici nu achita nici un ban la facturile de utilitati .
neclaritatile mele sint:
1. cum pot sa procedez sa imi recuperez banii ptr utilitati ( am uitat sa precizez ca eu nu am loc de munca si deci nici un venit inca din martie 2013)
2. chiar si dupa pronuntarea divortului , nefacindu-se partajul din lipsa de bani, dinsul are liber acces la domiciliul comun? in acest caz eu trebuie sa fiu in permanenta acasa ca sa nu ia lucruri fara stiinta mea... pot sa schimb incuietorile ?
3. cum procedez cu procesul verbal cu bunurile pe care le-a luat pe care nu vrea sa il semneze ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:23, 5 Ianuarie 2014
Nu prea cred ca veti rezolva problemele cu banii.Doar dupa divort se poate discuta despre recuperarea banilor la utilitati si printr-un alt proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fortata un_el un_el Buna ziua. Divortati de 1 an, fosta sotie a promis ca evacueza in 3-6 luni locuinta comuna (mostenire de la parintii mei). Cum acest lucrul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Dosar politie chitupetre chitupetre va relatez urmatoarele: soacra mea a constatat in luna iunie lipsa unor bunuri de valoare din locuinta sa.A anuntat politia,iar in decurs de aprox o luna a ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt rush32 rush32 am divortat in nov 2009 de sotia mea, dupa 5 ani de la casatorie. ea a plecat in ian 2009 in italia iar dupa doua luni nu a mai dat nici un semn de viata. am ... (vezi toată discuția)