avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Z in Raport de gestiune zilnica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Z in Raport de gestiune zilnica

am o nedumerire.
in raport de gestiune zilnica, incasarile, z-ul scos de casa de marcat, poate fi trecut in raport in ziua urmatoare?
exemplu: aseara la inchidere s-a scos z-ul. il trec azi in raport, la pagina zilei de azi, nu la cea a zilei de ieri. e o.k.?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:16, 10 Martie 2017
La sfarsitul zilei, a programului, scoateti raportul z si in registrul il treceti tot in la aceeasi data. Posibil ca in aceasi data sa aveti si nir-uri cu intrare de marfa, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)