avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatie depusa in perioada de evaluare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatie depusa in perioada de evaluare

contestatia depusa la C.N.S.C. Bucuresti dupa deschiderea ofertelor, pentru care am fost informati de catre operatorul care a depus-o, trebuie transmisa de noi si celorlalti operatori participanti la procedura?
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 13:23, 1 Mai 2009
Pentru un raspuns concret avem mai nevoie de mai multe informatii.
Este vorba despre oferte de achizitii publice ?
In acest caz, a aparut OUG nr. 19/17.03.2009 care completeaza si modifica OUG 34/2006 privind masuri in domeniul legislatiei referitoare la achizitii publice.
Consilier juridic
V. Ioana-Iulica
Conform prevederilor art. 271 alin. 2 din OUG 34/2006 aveti obligatia sa notificati depunerea contestatiei insotita de o copie a acesteia catre toti operatorii economici participanti la procedura in interval de o zi lucratoare de la notificarea contestatiei catre dvs.
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
Public Procurement Specialists SRL, Expert achizitii publice
In lumina dispozitiilor ART. 271 alin.(2) Î n termen de o zi lucrătoare de la primirea contestaţiei, autoritatea contractantă are obligaţia să îi înştiinţeze despre aceasta şi pe ceilalţi participanţi încă implicaţi în procedura de atribuire. Înştiinţarea trebuie să conţină inclusiv o copie a contestaţiei respective.
(3) Toate notificările sau comunicările actelor procedurale se fac cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie depusa de ofertant sarm07opr sarm07opr Daca un ofertant depune contestatie la autoritatea contractanta, in termen de o zi lucratoare trebuiesc instiintati toti ceilalti participanti la ... (vezi toată discuția)
Comisia de adjudecare/selectie a ofertantului castigator este obligata sa comunice in scris către toţi candidaţii rezultatul procedurii = candidatul castigator ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul prezentat mai jos: - dupa data de 25.02.2016, la achizitia directa privind atribuirea unui ... (vezi toată discuția)
Cnsc contestatie melcsy melcsy unde se poate contesta decizille CNSC-lui? la curtea de apel? sau la tribunal? (vezi toată discuția)