Alex Niculescu 
	    	Consilier juridic

Alex Niculescu 
	    	Consilier juridic	    

Alex Niculescu, Consilier juridic
 Alex Niculescu, Consilier juridic 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

CataRaul 
	    	Utilizator

CataRaul 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 amanda111	                   

m-am casatorit cu sotul meu in romania dar locuim in austria.avem un copil in varsta de 2 ani,nu avem bunuri in comun,el lucreaza iar eu sunt casnica si aici ... (vezi toată discuția)
	                    amanda111	                   

m-am casatorit cu sotul meu in romania dar locuim in austria.avem un copil in varsta de 2 ani,nu avem bunuri in comun,el lucreaza iar eu sunt casnica si aici ... (vezi toată discuția)

Mihaela Zim	                   

Buna, 
ma numesc Mihaela,sunt cetatean roman si locuiesc de cca.4 ani in Austria. Am fost casatorita cu un cetatean austriac si in urma divortului am ramas cu ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela Zim	                   

Buna, 
ma numesc Mihaela,sunt cetatean roman si locuiesc de cca.4 ani in Austria. Am fost casatorita cu un cetatean austriac si in urma divortului am ramas cu ... (vezi toată discuția)

marian maria	                   

sunt cetatean roman cu domiciliul stabil in austria casatorita cu un cetatean austriac ,pot divorta de elin rom sau numai in austria? (vezi toată discuția)
	                    marian maria	                   

sunt cetatean roman cu domiciliul stabil in austria casatorita cu un cetatean austriac ,pot divorta de elin rom sau numai in austria? (vezi toată discuția)