avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren pana in albia paraului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren pana in albia paraului

buna ziua , detin un teren iar in acte hotarul este albia paraului,problema e ca vecini incearca sa mi mute gardul ca sa faca o canalizare pentru o saplatorie pe langa parau, sustin ca este o lege care ma obliga sa mi mut gardul de la parau cam 2 m , poate cineva sa faca asta este adevarat ca ma poate obliga legea sa mi mut gardul? ce pot sa fac?tinand cont ca autoritatile locale nu ma ajuta deoarece sun rude apopiate cu vecini mei.
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 17:51, 9 Ianuarie 2014
cred ca vecinii se refera la servitutea de trecere (art.616 cod civil), dar nu este cazul dvs., dar pe cale amiabila puteti sa ajungeti la o intelegere si sa va despagubeasca pentru canalizare, pentru ca vecinii raman langa dvs. si cearta, jignirele si dusmania nu fac altceva decat sa va faca rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarul ameninta-santuri KINGA123 KINGA123 Buna Ziua!Am o mare problema. Locuiesc la casa particulara, si din pacate relatia intre familia mea si a unor vecini nu este tocmai buna, problema principala ... (vezi toată discuția)
Vecin intabulat peste gardul meu Daniel.13 Daniel.13 Dețin o proprietate (casă bătrânească cu curte și grădină). Atunci când am intabulat proprietatea nu am găsit la primăria de care aparțin planul ... (vezi toată discuția)
Un parau prin curte... Andra19 Andra19 Buna ziua! As avea o intrebare. Prin curtea unui prieten trece un parau. Din cate am inteles, ar putea cere anumite despagubiri primariei, nu stiu daca il ... (vezi toată discuția)