avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema ca nu mai pot sustine examenul de instructor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema ca nu mai pot sustine examenul de instructor auto,pot sa imi recuperez bani?

Buna.As dori sa ma ajutati cu o problema.Anul trecut m-am inscris la o scoala de instructori pentru autorizare pentru instructor auto.Am sustinut 1 examen dar l-am picat.Dupa aceea am primit telefon de la scoala de sofer ca nu mai se mai poate sustine examen pt autorizare de instructor auto,fiind ca este o problema la ARR.
Am avut cateva intrebari pentru dansa de la scoala dar a spus ca nu stie si ca nu poate sa imi dea nici un raspuns la nici o intrebare.
De ex: daca pana se rezolva problema ARR mie imi expira dosarul (analizele ,testele,cazierele,ce se va intampla,trebuie sa le fac din nou?
As putea sa imi recuperez bani investiti?daca da cum as putea face asta.

Ma deranjeaza faptul ca cine stie cat dureaza toata povestea asta si sa nu raman pe dinafara cu scoala expirata si bani pierduti ,pana rezolva problema cu examinarea

Alte discuții în legătură

Valabilitate aviz psihologic unitate neagreata danionofrei danionofrei Buna ziua, In data de 17.12.2013 am fost testat si declarat APT din punct de vedere psihologic in vederea obtinerii atestatului de instructor auto. M-am ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi si examenul Just-drept Just-drept Doi soti locuiesc in mediu rural,unde locuiesc.Sotia e cadru didactic,la scoala unde locuiesc. Ei locuiesc cu mutatie flotat in zona rurala,din judetul X,dar ... (vezi toată discuția)