avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie 070
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie 070

Buna ziua,
Daca in anul 2013 firma a platit impozit pe veniturile microintreprinderilor mai este nevoie sa se depuna formularul 070 luna aceasta din moment ce nu se mai modifica nimic pt. 2014?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:50, 10 Ianuarie 2014
declaratia 070=declaratie de inregistrare fiscala / declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
"Declarația de înregistrare se completează cu ocazia primei înregistrări fiscale, de regulă 
cu  ocazia  înființării,  iar  declarația  de  mențiuni se  completează  ori  de  câte  ori se  modifică  datele declarate anterior "
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitate intreprindere individuala stefyka stefyka Buna ziua, in anul 2011 am incetat activitatea intreprinderii individuale dar am o problema. Cand am incetat activitatea am depus declaratia 010 pentru ... (vezi toată discuția)
Pictor independent Hori86 Hori86 Buna ziua! Sunt pictor independent, nu am diploma si studii pentru pictura,eu lucrez am servicu, si ocazional pictez si vreau sa vand picturile in mod legal! ... (vezi toată discuția)
Autorizare profesii liberale mariantoma48 mariantoma48 Medic specialist,doresc sa-mi infiintez fima de independent si am domiciliul intr-o localitate si avizul de libera practica eliberat de Colegiul Medicilor din ... (vezi toată discuția)