avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Autorizare profesii liberale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Autorizare profesii liberale

Medic specialist,doresc sa-mi infiintez fima de independent si am domiciliul intr-o localitate si avizul de libera practica eliberat de Colegiul Medicilor din alta localitate unde dealtfel doresc sa si profesez:
-la care adm.financiara ma adresez ptr obtinerea certificatului de inregistrare fiscala,la cea de la domiciliu sau unde vreau sa profesez?
Ultima modificare: Duminică, 18 Octombrie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:07, 9 Noiembrie 2015
Va înregistrati la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sediul activităţii sau locul unde se desfăşoară efectiv activitatea principală. În acest sens, depuneti formularul 070 ”Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere.
multumesc pt clarificare.
Va rog sa cititi si informatiile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 200 pfa lady34 lady34 Detin un pfa, mi am schimbat numele si adresa prin casatorie dar denumirea si adresa sediului social al pfa nu am schimbat . Doresc sa stiu in declaratie 200 ... (vezi toată discuția)
Forma de angajare medic stomatolog Vladimir79 Vladimir79 Buna ziua tuturor! In prezent sunt angajat ca medic stomatolog cu carte de munca la un cabinet privat. Angajatorul meu ma trimite la Finantele publice sa ... (vezi toată discuția)
Declaratie 070 flavius2011 flavius2011 Buna ziua, Daca in anul 2013 firma a platit impozit pe veniturile microintreprinderilor mai este nevoie sa se depuna formularul 070 luna aceasta din moment ce ... (vezi toată discuția)