avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societati comerciale

Care este baza legala pentru mutarea unui SRL de la contribuabili mici la contribuabili mijlocii?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 14:58, 10 Ianuarie 2014

In conformitate cu Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3582/2013 privind organizarea activităţii de administrare a contribuabililor mijlocii,

"Contribuabilii mijlocii sunt selectaţi potrivit următoarelor criterii de selecţie:

Criteriul de bază, denumit şi criteriul valoric agregat, este rezultatul agregării a 2 indicatori, selectaţi din punct de vedere economic şi bugetar în următoarele proporţii:
– volumul obligaţiilor fiscale datorate, declarate de către contribuabili – 50%;
– cifra de afaceri raportată în situaţiile financiare încheiate la data de 31 decembrie a anului anterior celui în care se efectuează actualizarea – 50%."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit MIV MIV sunt un srl platitor de impozit pe profit la trimestru si tva la luna. am depasit in septembrie 100.000 euro cifra de afaceri ( am calculat la cursul din ... (vezi toată discuția)
Intreprindere mica sau mijlocie? nico75 nico75 Buna! Care sunt criteriile dupa care o societate comerciala se considera mica? Va rog sa-mi spuneti baza legala. Multumesc!:"> (vezi toată discuția)
Contribuabili mijlocii taie taie Buna ziua, Ma poate ajuta cineva in legatura cu Ordinul ANAF 2731/ privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii, deoarece eu ... (vezi toată discuția)