ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

mediator_comeaga 
	    	Utilizator

mediator_comeaga 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ipj	                   

Am un litigiu pe linie salariala cu firma la care am lucrat, drept pentru care am mers la un avocat, care este in acelasi timp si mediator pentru a rezolva ... (vezi toată discuția)
	                    Ipj	                   

Am un litigiu pe linie salariala cu firma la care am lucrat, drept pentru care am mers la un avocat, care este in acelasi timp si mediator pentru a rezolva ... (vezi toată discuția)

Ana Cristina Margu Birou de mediator 	                   

În  vederea înţelegerii cu  claritate  de către justiţiabili a aspectelot  ce privesc  procedura de informare, respectiv  momentul  în care trebuie să  ... (vezi toată discuția)
	                    Ana Cristina Margu Birou de mediator 	                   

În  vederea înţelegerii cu  claritate  de către justiţiabili a aspectelot  ce privesc  procedura de informare, respectiv  momentul  în care trebuie să  ... (vezi toată discuția)

Birou de Mediator - Luana Nistea	                   

Ce parere aveti despre urmatoarea situatie:
Reclamantul este obligat sa parcurga procedura de informare. Ar fi in regula daca reclamantul ar trimite, in ... (vezi toată discuția)
	                    Birou de Mediator - Luana Nistea	                   

Ce parere aveti despre urmatoarea situatie:
Reclamantul este obligat sa parcurga procedura de informare. Ar fi in regula daca reclamantul ar trimite, in ... (vezi toată discuția)