In oct.2009 am nascut.am anuntat telefonic banca la care eram angajata ca am nascut si am intrat in concediu lauzie si firma generali la care baca ne-a pus sa ne facem ctr de agent asigurari in nume propiu pt a realiza asigurari pt credite cesionate bancii.In 6ian 2010 am intrat in concediu maternitate.In noiembrie 2010 am descoperit ca ctr cu generali nu a fost desfacut conf anuntului telefoni din 2009.M-am deplasat la sediu Generali si dupa citeva ore am reusit sa fac desfacerea ctr,spunindu-mise ca nu voi avea probelem din cauza asta ca nu am realizat polite de asigurari .Astazi am primit de la ajps o decizie--Arl.2. - Suma totala platita necuvenit cu acest titlu, pentru perioada 06.01 .2010 - 25J10.201 1 , respectiv 26565 lei se
recupereaza, in conditiile legii.
Art.3 - Decizia de debit arelabaza urmatoarele motive:
A REALIZAT VENITURI SUPUSE IMPOZITULUI IN BAZA CONTRACTULUI DE AGENT DE ASIGURARE
NR,1553/27.11.2008 INCHEIAT CU SC GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE, IN TIMP CE SE AFLA IN
INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI----in 2010 am aparut in sistem cu o polita de rca pt care comisionul meu incasat a fost de 20 roni.Banii pt indemnizatie mi s-au virat doar cind copil avea 7 luni,in acest timp eu am trait imprumutind bani de la cunostinte deoarece timp de 7 luni eu am sunat lunar la ajps pt a vedea cind imi intra banii si mi se spunea ca dosarul meu este in verificare.......Eu nu sunt angajata nicaieri,postu de la banca mi s-a desfintat si am ramas in somaj care s-a terminat iar sotul meu este in somaj.Nu mi se pare corect sa returnez toata indemnizatia timp de 2 ani pt o suma de 20 roni ---Ce pot face?Cum ot rezolva problema??