avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Studentii au vreun drept de ajutor social?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Studentii au vreun drept de ajutor social?

Buna ziua! Suntem, eu si familia mea, in urmatoarea situatie: sotul meu este salariat, eu sunt somera, iar fiica noastra este studenta la doua facultati. Intampinand reale probleme financiare si doar sotul meu avand un loc de munca, fiica noastra ar avea dreptul la un anumit ajutor social? Si daca da, ce trebuie facut in acest sens? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters155247 , utilizator 22:12, 11 Ianuarie 2014
Pot solicita obtinerea unei burse de ajutor social studentii care provin din familii ale caror venituri lunare nete medii pe membru de famili sunt mai mici decat salariul minim brut pe economie.

Gasiti cateva informatii orientative

aici
[ link extern ]

aici
[ link extern ]

sau la secretariatul facultatilor.

Bursa de ajutor social cred ca se acorda numai pentru urmarea unei singure facultati.
Multumesc mult pt informatii. O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala pentru facultate iuliagabriela010 iuliagabriela010 buna ziua,sunt studenta in anul 1 si vreau sa stiu care trebuie sa fie salariul pe persoana pentru a putea beneficia de bursa sociala,am intrebat si la ... (vezi toată discuția)
Bursa student anastasiapasternak anastasiapasternak Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu bursa pe care as putea sa o primesc de la facultate, mai exact este vorba de conditiile pe care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)