In 2008 am facut un imprumut la banca Bucuresti. 30000 lei noi. La aceasta se mai adauga 20000 lei comisioane. Pentru o intarziere de 2 zile a unui comision de administrare, care dupa parerea bancii erau 10 lei, am fost amenintata ca daca in decembrie 2013 nu vin sa achid, imi vor pune dobanda la dobanda. In afara de asta, in vara trecuta mi s-a facut o restructurare pe 2 ani. 450 de lei va trebui sa platesc aceasta restructurare, lunar. De ce mi s-a facut asa o suma, eu avand doar 446 lei pensia? Cum se pot rezolva cele 2 lucruri?
1. Cine se ocupa de banci pentru a putea arata contractul sa vad daca am comisioane in plus fata de acest comision de administrare care stiu sigur este abuziv?
2. Eu stiu ca in aceste conditii de pensie mica, banca nu are voie sa ia toata pensia, ci doar 1/3 din ea. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc.
In afara de actul aditional, cu restructurarea creditului nu s-a semnat nimic separat sau la notariat, vreun act de ipoteca mobiliara. Despre acest lucru scrie intr-un punct din acest act aditional.Dar personal nu mi s-a spus. Domnisoara de la banca se grabea, nu am reusit sa-l citesc in totalitate, acest punct fiind trecut pe o pagina in mijlocul documentului. Ce sa fac daca nu am reusit sa citesc tot documentul. Oricum, eu bunuri imobile si mobile nuam.Si nu inteleg de ce abia anul acesta s-au trezit sa-mi puna ipoteca cand eu am imprumutul din 2008 si nici nu a fost vorba despre asa ceva. Au voie sa scrie asa ceva in contract, atata timp cat imprumutul a fost fara nici o ipoteca, el fiind un credit de nevoi personale? Va multumesc.
Poprire pensie
anca32
Buna seara! Am o mare problema la care as dori un raspuns cat mai clar si pe intelesul tuturor:
1.cat la suta are dreptul un executaor judecatoresc sa ... (vezi toată discuția)