avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca imi schimb motorul de la golf din 1.9 sdi in 1.9 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca imi schimb motorul de la golf din 1.9 sdi in 1.9 tdi , cam care ar fi procedura?

Am un golf 1.9 sdi si vreau sa ii schimb motorul cu unul de 1.9 tdi pentru ca are mai multi cai putere dar capacitatea cilindrica este aceiasi.As intampina probleme la R.A.R?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:04, 11 Ianuarie 2014
Daca detineti documente de provenienta motor,daca executia modificarii o justificati cu documente eliberate de service auto autorizat,la cererea dv ,RAR va dispune omologare cu raport de verificare tehnica,in urma caruia poate dispune pansonarea noului motor,
concomitent cu completarea in evidenta proprie si in cartea de identitate auto,a schimbarii motorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare motor autoturism tetcu tetcu Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spune-ti daca schimb motorul unui Renault T WINGO cu altul second si care are acelasi tip, acelasi cod,aceleasi ... (vezi toată discuția)
Despre schimbarea motorului LusianGhebus LusianGhebus Buna ziua Detin un Ford Fa din 1997 inmatriculat in Romania, pe care il folosesc in Italia. Din pacate am avut probleme cu chiuloasa, nereusind sa rezolv ... (vezi toată discuția)
Masini marisnu93 marisnu93 buna ziua...am si eu o nelamurire...am un opel vectra b din 97.si din mai multe cauze am fost nevoit sa-i schimb motorul.Am pus tot un motor cu acelasi ... (vezi toată discuția)