avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fumat in scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fumat in scara blocului

Buna ziua,

Am o nelamurarie : fumatul in scara blocului este legal?

M-am mutat de curand intr-un apartament nou. In blocul respectiv exista un fel de gasca de cocalari care fumeaza si consuma bauturi alcoolice si sparg seminte in scara blocului. Acest lucru se intampla destul de des, de 4 ori pe saptamana. Vara trecuta faceau acest lucru afara, acum ca a venit iarna sunt in scara. Si-au varsat si cafelele pe peretii din scara si au murdarit peretii. Am vorbit cu presedintele si i-am explicat ce se intampla si a tratat cu mare indiferenta problema, ba chiar mi-a zis ca nu are ce sa le faca si ca daca nu imi place de ce mi-am cumparat apartament in blocul respectiv.

Se poate face ceva legal impotriva acestor oameni ?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
FantastiqueJaques, utilizator
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 16:46, 15 Ianuarie 2014
cei care stau la scara, sunt din scara sau de la alte scari ? daca sunt de pe scara , incercati sa vb cu ei sau cu parintii lor. Cea mai de final solutie, sunati la politie si reclamati...dar mie ca, dupa cum spuneti aceia sunt "golani" si o sa aveti si mai multe probleme dupa. Deci prima varianta e cea mai buna, zic eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini biasimeon biasimeon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez. Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in aceasta situatie ? androidu androidu Salut forum. La bloc ma confrunt cu o problma de bun simt , de rea vointa din partea omului de servici mai ales, adica tine usa de la intrarea in bloc pe vreme ... (vezi toată discuția)