avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROBLEME CU ADMINISTRATORUL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROBLEME CU ADMINISTRATORUL

Buna seara.casa unde locuiesc cu iubitul meu este a parintilor mei ,eu sunt unicul copil,am mutatie,sunt trecuta si in cartea de imobil iar administratorul si presedintele spun ca eu nu am nici un drept aici ca el discuta doar cu propietarul.asta mi-a spus, a avut tupeul sa ii spuna asta si mamei mele eu i-am cerut dansului aunmite explicatii deoarece sunt f.multe neregului iar dansul a inceput sa tipe,a devenit foarte irascibil.as dorii sa stiu daca exista o lege privind drepturile mele.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:24, 13 Ianuarie 2014
Tot mai des auzim despre astfel de atitudini ale conducerilor as. prop. sau mai rau ale unor administratori. Acesti oameni au ramas cu mentalitati invechite - desi nici in „epoca de aur” nimeni, dar absolut nimeni nu le permitea asa ceva.
Opinia mea: mama dvs. - proprietarul de drept a locuintei - sa va intocmeasca o procura de reprezentare a intereselor sale; notarii cunosc procedura. Intocmiti o notificare catre as. prop., ii informati despre acest lucru, anexati o copie a procurii. Notificarea se va intocmi in dublu exemplar, luati nr. de inregistrare pe copia dvs. Eventualele discutii le purtati cu presedintele as. proprietari si nu cu administratorul. Trebuie sa stiti ca in primul trimestul al anului, as. prop. sunt obligate sa-si tina adunarea generala a proprietarilor, unde va trebui sa discutati toate aceste probleme si nemultumiri. incercati sa discutati aceste lucruri in prealabil si cu alti proprietari si precis o sa mai gasiti sustinatori. Sugerati presedintelui ca ar fi necesara prezenta la AG a proprietarilor, a unui inspector de la primaria locala.
Inca ceva: incercati sa aflati de la presedinte daca mama dvs. este membru a as. proprietari, adica daca a semnat, la constituirea asociatiei sau mai tarziu a documentelor specifice - procesul verbal de constituire si tabelele anexe. Este important de stiut acest lucru, deoarece in AG a proprietarilor pot vota doar membrii as. prop. deci nu este indeajuns sa fii proprietar, trebuie sa fii si membru.
Va felicit pentru atitudinea luata, ca nu va este teama de ei, insa cum v-am spus, mai trebuie sa va atrageti adepti. Unde-s multi puterea creste...
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu infiltratiile de la terasa blocului alexxa_1900 alexxa_1900 Buna seara, Am o problema urgenta: problema cu infiltratiile de la terasa blocului a inceput acum 6 ani, la momentul respectiv incepuse sa mi se infiltreze ... (vezi toată discuția)
Condomeniu Anton Cristina Anton Cristina Locuiesc la etj.4 scurgerea pluviala e la mine in casă,am acoperiș pe partea mea sus pe bloc când plouă toată apa se infiltra pe tavan și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. problema este urmatoarea: locuiesc intr-un bloc de ... ComN ComN Buna ziua. Problema este urmatoarea: locuiesc intr-un bloc de 4 nivele, la parter. Sunt 4 scari, lipite iar intre ele este o curte interioara betonata. Toti ... (vezi toată discuția)