avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort nedorit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort nedorit

buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva??? trec direct la subiect. se poate primi daune morale pentru adulter???? va multumesc! din caznicia asta a rezultat un copil care nu este al meu. ce trebuie sa fac ca sa plateasca pentru ce a facut???
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
costel1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: costel1974 , utilizator 03:52, 30 Ianuarie 2014
nimeni nu a spus nimic... nici macar medierea nu sa facut mai sunt cateva zile pana la mediere... om vedea dupa
aveti sanse, daca divortul se va deface doar din vina ei exclusiva, adica nu va proba si o vina a dvs. peurma va sfatuiesc sa faceti cu ocazia divortului si o contestarea a paternitiatii insa sa stiti din start ca acesta costa destul ( tastul ADN este in jur de 3000 lei , daca nu si mai mult)
a facuto cu premeditare a recunoscut. ca drept dovada pe mine ma pus sa fac analizele la sange pentru RH a zis ca asa se face... pentru binele copilului cum sa nu fac asa ceva... nu stiam eu despre ce este vorba.... dar la misto ami zicea ca ea deja facuse analizele RH de la tatal biologic dar le-am facut si eu na... ca sa vad eu ca este copilul meu sa dau de baniut. am platit celule stem...eeee va dati seama cat mi-am dorit copilul asta... si acum ea sa nu plateasca pentru asta... ar fi culmea... injur instanta acolo ....

mama mea de bucurie ca are un nepotel a dat la masa la botez o mie de euro... toata lume ma intreaba de copil ce face... nu raspund sau le zic asa... este acasa la tara!!!! cum sa nu plateasca este culmea. ok ziceti ca daca a facut coplilul cu altu nu are vina... de ce a mai stat 9 luni gravida la mine in casa si 9 luni dupa... ca sa ce????
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
nu stiu cine a spus ca daca ae copil cu altul nu este de vina....v-am spus, in procesul de divort introduceti si contestarea paternitatii, faceti expertiza ADN si puteti cere daune
Cum sa spun: chiar daca la testul ADN ar reiesi ca nu e tatal copilului, tot nu e sigur ca va obtine daune care sa-i acopere cheltuielile. Trebuie sa ceara daune daca are nervii tari, ii place sa se judece ani de zile si are multi bani de dat la avocati. Ca s-ar putea sa nu i se acorde daune si ramana cu banii dati.

Alte discuții în legătură

Test paternitate negativ Gaby35 Gaby35 Buna ziua. Prietena mea a divortat in urma cu 6 luni de fostul sot, care acum a intentat proces pt efectuarea testului de paternitate. In cazul in care se ... (vezi toată discuția)
Scoatere din drepturile părintești Daniela 11 @ Daniela 11 @ Am un copil de aproape 14 ani si vreau sa il decad pe tatal copilului din drepturile părintești, cum trebuie sa procede? Precizez ca in acesti ani nu sa ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale mara2017 mara2017 Buna ziua, Se poate cere plata daunelor morale pentru mama si copil in cazul in care tatal cere efectuarea unui test de paternitate, iar in urma analizelor ... (vezi toată discuția)