avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort nedorit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort nedorit

buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva??? trec direct la subiect. se poate primi daune morale pentru adulter???? va multumesc! din caznicia asta a rezultat un copil care nu este al meu. ce trebuie sa fac ca sa plateasca pentru ce a facut???
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
costel1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: costel1974 , utilizator 03:52, 30 Ianuarie 2014
daca ea a depus actele de divort... obligatoriu ami aduce si niste acuze ca nu o fi proasta sa spuna asta ca este culpa iei! cam ce acuze ar putea sa-mi aduca ea mie?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
costel1974, utilizator
O sa vedeti cand veti primi citatia la divort.
ne intrebati pe noi de ce vrea nevasta dvs sa divorteze ?:-/
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
o sa fac testul ADN nu mai conteaza 30 mil la cat rau a putut sa faca... am stat cu copilul 9 luni era visul meu frumos... nu asi vrea sa cer un leu ca sa nui fac copilului rau. dar prin fapta iei trebuie sa plateasca intrun fel asa cred. mama este distrusa.. eu nu mai zic am mers la toti psiologi din lume nu-mi revin din socul asta... nu ma pot uita la un copil ca ma buvneste plansul... etc.daca nu vroia sa stea cu mine si cauta fericirea in alta parte de ce nu a divortat inainte sa ramana insarcinata... eu sunt cel care a facut totul sa mearga sarcina bine... eu am platit toate analizele din lume ca nu putea sa duca sarcina... eu am dat bani la doctor, eu am platit recoltarea de celule stem eu lam crescut pana la 9 luni eu iam facut botezul. de ce nu a platit tatal copilului toate astea... adica eu sunt prostul si ea desteapta, pai nu se poate nu-mi vine sa cred ca o sai dea instanta dreptate... fac orice platesc 10 avocati... macar sa plateasca intrun fel este de necrezut. intrebare; ce acte trebuie sa aduc eu in instanta pentru a dovedi daunele morale???? va multumesc!
Partial va inteleg, desi nu cred ca ati fost la toti psihologii din lume pentru ca sunteti mult prea furios si nu aveti nici o certitudine.
Eu zic sa va calmati si sa priviti lucrurile si din punctul de vedere al copilului pe care, pana sa aflati ca s-ar putea sa nu fie al dvs, il iubeati. Copilul nu s-a schimbat, e acelasi copil dragalas care v-a luminat zilele si pentru care ati facut tot ce spuneti ca ati facut. Acelasi copil care va priveste ca pe tatal lui.
Ce se va intampla daca faceti testul si constatati ca sunteti tatal copilului? Caci in afara de vorbele sotiei nu aveti alta dovada ca n-ati fi tatal.
Pana la urma, care sunt daunele pe care le-ati suferit si pentru care vreti sa cereti despagubiri?
Off-topic - cazul dvs nu e chiar asa de necrezut, se intampla mult mai des decat va imaginati.
asa este... copilul este viata mea!!! simt ca pentru el traiesc. asi fi cel mai fericit om din lume ca la testul ADN sa fiu eu tatal lui. asi plati eu daune morale asi fi dispus sa fac asta.
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
costel1974, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test paternitate negativ Gaby35 Gaby35 Buna ziua. Prietena mea a divortat in urma cu 6 luni de fostul sot, care acum a intentat proces pt efectuarea testului de paternitate. In cazul in care se ... (vezi toată discuția)
Scoatere din drepturile părintești Daniela 11 @ Daniela 11 @ Am un copil de aproape 14 ani si vreau sa il decad pe tatal copilului din drepturile părintești, cum trebuie sa procede? Precizez ca in acesti ani nu sa ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale mara2017 mara2017 Buna ziua, Se poate cere plata daunelor morale pentru mama si copil in cazul in care tatal cere efectuarea unui test de paternitate, iar in urma analizelor ... (vezi toată discuția)