avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drepturile asociatiei de proprietari in domeniul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drepturile asociatiei de proprietari in domeniul convietuirii sociale

Buna seara!
Ce puteri ("drepturi" legale) are o asociatie de proprietari (la bloc) asupra unui proprietar care nu respecta regulile de convietuire sociala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 23:19, 13 Ianuarie 2014
Politia, conform legii, nu are voie sa spuna cine a reclamat, mai ales atunci cand reclamatia este justificata.
Politia, conform legii, nu are voie sa spuna cine a reclamat,

Am patit-o eu cu niste oameni ai strazii care si-au facut culcus in spatele blocului, nu s-a dus Politia la ei, intai au venit la mine, un alt vecin a reclamat un vecin scandalagiu si Politia a venit intai la cel care a reclamat, asa ca mai spun odata: asta este.

[Raspunsurile agresive la mesajele provocatoare sunt sanctionabile. Folositi butonul Raporteaza abuz. Multumesc]
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2014
Admin, administrator
CYBORG a scris:

atunci tocmim batausi sa-l faca una cu pamantul la greu.

Legea este dispusa pentru a fi respectata de catre toti cetatenii
Nu este de preferat sa dispuneti dv cantitatea si modalitatea de aplicare a sanctiunilor,pentru ca riscati sa suportati dv consecintele legal prevazute
Daca dv va asumati responsabilitatea actelor unilaterale de vointa,respectiv "tocmiti batausi...",conditionat de consecintele evenimentului, riscati generarea unui lung sir de neplaceri dosar penal,audieri ,cu cine stie ce solutie finala
Si totul pentru ce ?
Toti traim in imobile de locuit in comun
Nu ne convine ca vecinul de la etajul 1 fumeaza pe hol,ca cel de la etajul 2 isi bate copilul sau nevasta,ca cel de la 3 canta la pian si atunci ce facem..ne razboim cu toti?
Ar trebui analizat cu responsabilitate orice fel de solutionare de astfel de diferende inerente in imobilele de locuit in comun
Nu se stie cand si cu ce ocazie ai nevoie de ajutor,care poate sa nu iti fie acordat ca te afli in relatii de dusmanie cu vecinul ....
Nu am si nu avem nevoie de ajutorul unor vecini trogloditi.
Vrem legi care sa-i puna bine la punct pe huliganii care injura de fata cu copiii pe scara(vad ca le cam luati partea huliganilor!)De ce nu va referiti la ce masuri putem lua pt. pedepsirea grobienilor antisociali!?Vreti sa ne purtam "eminescian" cu ghertoii violenti?!La acei copii si femei care aud toate porcariile acestui gunoi de vecin nu va ganditi?!
Un AVOCAT(!) de pe acest forum mi-a raspuns ca daca huliganul recidiveaza poate fi trimis IN JUDECATA!Dv. de ce nu spuneti asta?!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2014
CYBORG, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari la bloc actionare in judecata vecin periculos CYBORG CYBORG Buna seara! Avem pe scara blocului un vecin proprietar care ne insulta si ameninta(pe un locatar l-a luat de gat),ne injura in gura mare. 1.Putem(adica ... (vezi toată discuția)
Proprietar-huligan periculos pe scara blocului CYBORG CYBORG Buna ziua! Stimata doamna, la o asociatie de prorietari din Ploiesti, avem un proprietar(cand vom scapa de el?!), care, pe langa faptul ca are restanta 34 ... (vezi toată discuția)
Reparatie fatada apartament etaj 4 odishor odishor Supun atentiei dvs o situatie pentru care am nevoie de un sfat.Locuiesc la etajul 4 al unui bloc de 4 etaje si bucati mari de tencuiala s-au desprins de pe ... (vezi toată discuția)