avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Probleme la gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Probleme la gradinita

Buna seara
Am un baietel de 4 ani .La inceputul anului scolar l-am dus la gradinita ,dupa o saptamana am fost nevoita sa imi transfer copilul la alta gradinita deoarece doamna educatoare mi-a spus ca dansa nu intelege ceea ce vorbeste copilul meu si ca pana acum nu a mai avut copii care sa ppoarte ochelari(mentionez faptul ca fiul meu are strabism si poarta ochelari).La acea gradinita copilul meu a fost marginalizat.
Am facut transferul la alta gradinita,aici toate bune si frumoase pana intr-o zi cand copilul meu s-a udat pe bluza.Am fost sunata de catre doamna educatoare sa merg sa il iau iar cand am ajuns copilul meu plangea si tremura si imi tot repeta sa il iau acasa pentru ca el numai vrea sa stea acolo.A doua zi l-am dus din nou la gradinita iar cand am ajuns acolo a inceput sa planga si mi-a zis sa stau cu el pentru ca el singur numai vrea sa stea.Dupa vacanta de toamna am incercat sa il duc din nou la gradinita dar din nou m-am lovit de refuzul copilului.Am vorbit cu doamna educatoare si m-a lasat sa stau cu el cateva zile.Dupa aceste zile nu am mai fost lasata sa stau cu el pe motiv ca nu ar avea voie sa lase parintii in gradinita.Fara mine copilul meu numai vrea sa mai mearga la gradinita iar conducerea gradinitei refuza sa imi dea voie pentru a-mi insoti copilul.
Imi puteti spune cum pot sa procedez pentru a rezolva aceasta problema?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:23, 13 Ianuarie 2014
In situatia expusa,analizati oportunitatea gasirii unei gradinite care sa satisfaca necesitatile copilului
Mergeti cu copilul la psiholog. Nu aveti voie sa stati cu el la gradinita, desi sunt situatii in care se permite cateva zile parintilor sa stea, pana se acomodeaza copilul, dar nu e normal. Sunt acceptati parintii insotitori ai copiilor cu handicap locomotor sau cu probleme medicale severe, nu pentru probleme de acomodare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o ... Mihaela velea Mihaela velea Buna ziua!Doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o am cu directorul și educatoarea fetiței!Pe data de 8 Septembrie am fost anunțată de către ... (vezi toată discuția)
Sechestrarea copilului meu de catre bunica paterna oana_elly18 oana_elly18 ce pot face sa o pot acuza pe bunica paterna a fiului meu minor, in varsta de 3 ani si 5 luni, de sechestrarea copilului meu, avand in vedere ca eu si tatal ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! băiețelul meu de 4 ani este înscris la o grădiniță ... Diana2729 Diana2729 Bună ziua! Băiețelul meu de 4 ani este înscris la o grădiniță privata, acomodarea a fost una destul de grea. De curând lucrurile au început sa stea ... (vezi toată discuția)