avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program redus pt mame
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program redus pt mame

Buna seara,

Am nascut in 2013 si am optat pt concediu de 1an si urmeaza ca in februarie 2014 sa ma intorc la servici (la 9 luni ), vreau sa stiu daca pot beneficia de program redus de 6 ore fara afectarea venitului salarial, mentionez faptul ca nu alaptez, iar in contractul colectiv la nivel de ramura este specificat acest aspect( Societatea la care lucrez este incadrata la nivelul ramurii industriei lemnului CCMUR (exploatarea forestieră, prelucrarea primară a lemnului).
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: catula , utilizator 10:33, 14 Ianuarie 2014
CCM la nivelul ramurii din industria lemnului este expirat.

Reducerea programului de lucru cu doua ore la revenirea din CCC este atributul c.c.m. aplicabil angajatorului si/sau al regulamentul intern al acestuia. Astfel, persoana in cauza poate beneficia de reducerea programului de lucru cu doua ore pana la implinirea copilului a vasrtei de 2 ani numai in cazul in care in contractul colectiv de munca aplicabil si/sau regulamnetul intern a fost prevazuta o astfel de clauza.
Va multumesc frumos,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm 282-2008 la nivelul ramurii din industria lemnului liliua2008 liliua2008 Buna ziua! va rog cine poate sa-mi spuna daca mai este valabil CCM 282-2008 la nivelul ramurii din industria lemnului sau a expirat? Multumesc (vezi toată discuția)
Concediere individuala cu art.65 alin (1) coroborat cu art.73 din codul muncii antoheionel antoheionel Sunt inginer de industria lemnului din anul 2004. Ieri am primit o notificare din partea conducerii firmei ca sunt concediat cu art. 65 alin (1) coroborat cu ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii lungu_iulia lungu_iulia De curand am fost data in somaj fara nici un salariu compensatoriu. Am lucrat la ei in firma 6 ani si stiu ca la nivel national se acorda 1 salariu ... (vezi toată discuția)